• Finn Sonne Holm
    Jeg har som tidligere lærer og skoleleder planlagt og gennemført utallige rejser for børn og unge. Privat har jeg rejst Europa tynd med familien i mange år. Og de seneste år er rejserne gået til Asien, specielt landene omkring Silkevejen. Overalt, hvor vi er kommet frem, har det været vigtigt for os at få et indtryk af befolkningen og landets kultur og historie. Og selvfølgelig har vi også set de traditionelle seværdigheder, som man skal se, når men er et nyt sted. Mine rejsefortællinger er personlige oplevelser af de rejser, jeg har foretaget. Jeg kan godt lide at tage billeder! Så alle foredrag krydres med billeder fra rejserne.  

Rejseforedrag om rejse gennem Iran

Rejseforedrag om rejse gennem Iran.

Vi tog til Iran for at opleve landet, folket og kulturen, herunder arkitekturen. Der er noget 1001-nat at over Iran, der indtil 1935 var kendt under navnet Persien. Landet er et kulturelle overflødighedshorn af overdådige moskeer og unik arkitektur, gigantiske basarer med tæppehandlere og krydderisælgere – og ikke mindst en storslået natur.

En anden af attraktionerne viste sig at være iranerne selv. Overalt bliver man mødt med venlighed og varme af totalt fremmede mennesker. Dette står i stærk kontrast til det billede, de vestlige medier oftest viderebringer om Iran. Iran er, som mange andre lande, et godt eksempel på, at man ikke kan sætte lighedstegn mellem en befolkning og dets regering. 

I rejsefortællingen kommer jeg ind på Irans kultur og historie og vores møde med islam i et land, hvor alle kvinder skal bære tørklæde. Og hvor spiritus, øl og shorts er forbudt.

Hele rejsefortællingen ledsages med flotte billeder fra turen.

1 rejseforedrag kr. 75,00

Alle 3 rejseforedrag med Finn Sonne Holm kr. 175,- kr.

 

Nummer
201808 - Rejseforedrag om rejse gennem Iran
Første mødegang
tirsdag den 14.01.20 kl. 19:00 - 21:15
Undervisere
Adresse

Rådhusstien, 4690 Haslev (Haslev Folkebibliotek)

Se på kort

Mødegange
1
1 foredrag
DKK 75,00
Alle 3 foredrag
DKK 175,00
tirsdag den 14.01.20

Kl. 19:00 - 21:15

Med Finn Sonne Holm

Rådhusstien, 4690 (Haslev Folkebibliotek)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom